WONDERLOVE

Geluk, is het dragen van je hele wereld in je.
RESERVEER EEN DATUM

Een mooie tijd

Zwangerschap is de meest opwindende en mooiste periode van het leven van een vrouw. Natuurlijk is een hele zwangerschap een geweldige tijd, maar een perfect gevormde zichtbare buik verschijnt meestal in de culminatiefase van de 7e of 8e maand en het is wanneer we voorstellen om het te laten fotograferen.

Ruime keuze

Stijlen van zwangerschapsfotografie

Zwart & Wit

Zwart wit fotografie maakt de uitstraling sterk. De simpliciteit van de grijze tonen maken het beeld puur en trekken expressies uit.

Klassiek elegant

De simpele jurken strallen elegance uit ter vergelijking met de pracht van pluizige tule jurken.

Boho

Boho

In het natuur

Fotoshoot op locatie, buiten onze studio

Selectie van jurken

Wij bieden breed selectie van ongeveer 40-50 gowns, jurken, bodys, materialen en meer…

Artistiek en Conceptueel

Wij zijn altijd open voor nieuwe ideen en experimenteren met nieuwe technieken en stijlen.

Naakt

Stijlvol, subtiel en intiem.

Decoratief

In onze foto studio hebben wij o.a. accessoires, kunst bloemen, bloemen composities, meubels, schommel, backlit witte wal etc.

Gouden Body Paint

Heel mooi effect

Bedekt met stoffen

Heel subtiel en vrij

Body

Tweedelige Sets

Amazing Experience

Boek een professionele fotoshoot voor jezelf en sta een dag model.

Foto’s met je partner en kinderen

Als onderdeel van je zwangerschapsfotoshoot kun je ook foto’s laten maken met je partner en kinderen. Ze maken deel uit van alle pakketten en er zijn geen extra kosten om met je partner en kinderen te poseren.

Wat we doen

Prachtige zwangerschapsfotografie van Wonderlove

Onze studio is gelegen op Sectie-C in Eindhoven. Wij zijn beschikbaar voor shoots op locatie door heel Nederland.

the photo shoot

Our creative process

v

1. Vraag naar beschikbaarheid

Neem contact met ons op om te kijken of jouw gewenste datum nog openstaat.

2. Boek de shoot

Uw datum en tijd worden bevestigd na aankoop van de €50,00 reservering van uw datum en tijdslot (het is niet-restitueerbaar). Het wordt dan een deel van het totale bedrag.

l

3. Onderteken het contract

Voor de shoot tekenen we het contract op basis van het door jou gekozen pakket.

Z

4. Bevestiging

Nadat je een fotoshootcontract hebt getekend en de reservering hebt gekocht, sturen we je een bevestigingsmail met agendavermelding.

5. De fotoshoot, retouch en bewerking

Op de afgesproken datum en tijd voeren we samen met jou de fotoshoot uit. Daarna begint het bewerkings- en retoucheerproces van minimaal 26 werkdagen (indicatief, kan ook langer duren dan 26 werk dagen – Maandag – Vrijdag). De foto’s voor de definitieve selectie selecteert u uit het album met voorgeselecteerde foto’s.

6. Levering

Als je foto’s klaar zijn ontvang je een downloadlink met de digitale bestanden en prints per post als je pakket deze bevat.

Prijzen

Beschikbare pakketten voor zwangerschapsfotoshoot

AANVULLENDE AANBIEDING

Extra producten en diensten

We raden ten zeerste aan om je make-up voor de shoot te laten doen door een professional die weet hoe je een model moet voorbereiden voor fotografiedoeleinden.

Make-up in onze studio kan alleen met onze erkende visagisten en hairstylisten van Rougekraft.

Fotoshoot Make-up (met wimpers) €60,00

Haarstyling (golven of steil) €30,00

Als het door u geselecteerde pakket geen prints bevat, kunt u deze, wanddecoratie en andere mooie producten bij ons bestellen.

Extra foto’s boven het door je pakket kosten €15,00

Foto’s worden één voor één voorbereid, geselecteerd en bewerkt in de volgorde van het uitvoeren van de fotoshoots. Meestal werken we aan foto’s van één sessie tegelijk. Dit om ervoor te zorgen dat we de sfeer en stijlen van de foto’s voelen om een ​​uniforme bewerking te bieden voor individuele gefotografeerde stijlen.

Je ontvangt definitief samengestelde foto’s 26 tot 30 werkdagen na de fotoshootdatum gerekend vanaf de dag van de fotoshoot of vanaf de eerstvolgende maandag als we in het weekend aan het fotograferen waren. Het kan ook langer duren dan 30 werkdagen ivm het antaal shoots te bewerken en andere factore. Wij strijven altijd om zo snel mogelijk de foto’s klaar hebben.

We raden je aan om de fotoshoot vroeg genoeg te boeken als je je foto’s voor een bepaald tijdstip klaar wilt hebben. De andere mogelijkheid is om Express Editing te bestellen. Voor fotoshoots zijn er drie mogelijkheden:

Express Editing Early – uw foto’s klaar in 10 werkdagen* – €2,00 per foto + €20,00
Express Editing Swift – uw foto’s klaar in 7 werkdagen* €3,00 per foto + €25,00
Express Editing Ultra – uw foto’s klaar in 3-5 werkdagen* – €4,00 per foto + €30,00

Wij verwerken je geselecteerde foto’s in een keer. Express editing bestel je voor alle geselecteerde foto’s.

*vanaf moment van bestellen express editing of de shoot datum als je dat voor de shoot alvast heeft besteld

One Photo the Next Day – €30,00 – Ik selecteer de foto op basis van uw richtlijnen (u bepaalt uit welke styling, als er meer waren, kies ik de foto uit), dit is een extra foto, aantal foto’s dat u krijgt later ontvangen binnen de standaard bewerkingstijd blijft hetzelfde. Ik moet deze opdracht eerst accepteren (op basis van mijn eigen beschikbaarheid). Foto is de volgende werkdag voor 17:00 uur klaar. Soms is het mogelijk om het dezelfde dag nog te bezorgen, maar dit is niet gegarandeerd.

Over het algemeen zijn de shoots-pakketten ontworpen en geprijsd voor individuen, stellen en stellen met kinderen.

Indien u graag een andere volwassene bij de fotoshoot wilt hebben, is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 25,00 per persoon.

Indien u uw huisdier wilt laten deelnemen aan de fotoshoot kan dat zowel bij de studio als op locatie tegen een meerprijs van € 30,00 per huisdier.

Met huisdieren bedoelen we katten en honden, andere soorten dieren alleen na onze goedkeuring.

U bent verantwoordelijk voor uw kleine vriend, zijn gedrag en netheid in de studio, eventuele schade die door hen wordt veroorzaakt, wordt aan u gefactureerd.

Tenzij anders vermeld in het fotografiepakket zijn onze boekingsmogelijkheden voor fotoshoots op werkdagen (weekdagen) maar het regelen van de fotoshoot in het weekend is ook mogelijk tegen een meerprijs:

Het boeken van een fotoshoot op zaterdag kost €20,00
Het boeken van een fotoshoot op zondag kost € 30,00

Verzetten is mogelijk en je bent je aangekochte reserveringsbedrag niet kwijt. Eerste verplaatsing van een bepaalde shoot is gratis als je het naar een datum doordeweeks omboek, tweede en volgende verplaatsing kost € 25,00. Je datum verzetten naar een weekend datum kost altijd €25,00.

Het is mogelijk om een ​​shoot in de studio of op locatie buiten te boeken. Eigenlijk is elke plaats in Nederland, België en Duitsland mogelijk. Wij staan ​​na overleg open om ook in andere landen te werken.

Wij accepteren altijd fotolocaties op afstanden tot 200 kilometer enkele reis. We hebben reisafstanden verdeeld naar zones waarvoor vaste tarieven gelden. Momenteel zijn er geen extra kosten voor onze rijtijd. Voor zwangerschapsfotoshoots wanneer je upgrade (€30,00) naar fotoshoot op locatie beginnen we met het tellen van de kilometers boven de 100 km (enkele reis) die in je pakket zitten.

De vergoeding op de rijafstand boven 100 km wordt individueel berekend en aan u gepresenteerd op basis van uw gekozen pakket en extra diensten die u al heeft geboekt.

We vinden het leuk om op nieuwe plaatsen te werken, dus voel je vrij om een ​​mooie locatie voor te stellen die je nu zou kunnen hebben en die nieuw voor ons is.

Locaties verder dan 300 kilometer van onze studio zijn echter ook mogelijk in overleg en met dekkende kosten op basis van individueel opgestelde offerte.

You can order larger prints from us or order the photos you selected in your package at the full dimensions of 5760×3840 (300ppi). Full dimension files cost depending on the number of photos in the package

up to 9 files €20,00 a piece
up to 14 files €15,00
from 15 files €10,00 a piece

High resolution can only be ordered for the whole package of your selected photos, not for single photos or part of the shoot. High resolution files can only be ordered for the fully edited photos you selected in your package (and additionals).

The prints you order from us are prepared from the full dimension files and we can prepare the photos for even significantly enlarged printing by use of professional methods and software. This provides you much better quality than ordering prints yourself on some website.

You can read more about our printing offer on this page.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de beste tijd om de zwangerschapsshoot te plannen?

Je kunt je zwangerschapsshoot plannen tussen de 27e en 34e week van de zwangerschap. Wij adviseren om een zwangerschapsfotoshoot te doen in of rond de 28e-30e week van de zwangerschap.

Hoeveel revisies kan ik aanvragen voor mijn foto's die klaar zijn?

Je hebt 1 gratis revisie per foto in je shoot inbegrepen, de volgende aanpassingen zijn wel mogelijk maar zouden als extra foto’s in rekening gebracht worden dus at €18,00 per foto die nog aangepast moet worden. De huidige versie zal dan ook niet meer beschikbaar zijn en het is niet mogelijk om ze opnieuw in de eerste versie te sturen. Dus die foto’s die je in de huidige versie niet accepteert zullen niet meer beschikbaar zijn.

Is het mogelijk om mijn foto's op groot formaat af te drukken?

Wij zijn een full-service fotostudio en bieden afdrukservices op een breed scala aan materialen. U kunt bij ons professionele afdrukken op groter formaat en andere producten bestellen.

We gebruiken professionele software en resampling-methoden en kunnen bestanden voorbereiden op zeer grote formaten, groter dan de afmetingen die we ontvangen van de digitale camera die we momenteel gebruiken (Canon 5D Mark III).

De standaardafmetingen van de bestanden die u in uw pakket ontvangt, zijn goed voor afdrukken op 300 dpi in hoge fotokwaliteit in het formaat van ongeveer 16×10 cm of iets groter. Ik raad u af om afdrukken van aanzienlijk groter formaat bij andere laboratoria te bestellen, omdat u misschien teleurgesteld bent over de kwaliteit die u ontvangt.

U kunt grotere afdrukken bij ons bestellen of de door u geselecteerde foto’s in uw pakket bestellen in de volledige afmetingen van 5760×3840 (300ppi). De kosten van bestanden met volledige afmetingen zijn afhankelijk van het aantal foto’s dat u wilt:

5 bestanden €100,00
10 bestanden €150,00
15 bestanden €180,00
20 bestanden €200,00
21 en hoger €10,00 per stuk

of € 30,00 per stuk voor losse foto’s bij minder dan 5 in totaal. De afdrukken die u bij ons bestelt, worden gemaakt uit de volledige maatbestanden en we kunnen de foto’s veel beter voorbereiden op zelfs aanzienlijk uitvergrote afdrukken met behulp van professionele methoden en software. Dit levert u een veel betere kwaliteit op dan zelf afdrukken op een website te bestellen.

Op deze pagina leest u meer over ons drukwerkaanbod.

Wordt de reservering gerestitueerd bij annulering?

De gekochte reservering van €50,00 (of €70,00 als je er daarnaast voor hebt gekozen om make-up/haar in onze studio te laten doen door een van onze visagisten/haarstylisten) is een product op zich. Je reserveert het gewenste tijdslot dat dan niet meer beschikbaar is voor andere klanten en ik kan het ook niet meer verkopen.

Er wordt geen restitutie verleend bij annulering of niet komen opdagen. Het verzetten van de fotoshoot zonder meerprijs is mogelijk tot zeven (we rekenen maandag t/m vrijdag) werkdagen voor de eerder geboekte datum. Het verzetten van de gegeven fotoshoot is de eerste keer gratis als je het volledige bedrag voor de fotoshoot al hebt betaald. Daarna kost het € 30,00. De dagen waarop kosteloos verschuiven mogelijk is, worden gerekend vanaf één dag voor de geboekte dag of de vrijdag voor het weekend dat de fotoshoot is geboekt.

Is de gekochte Reservatie onderdeel van de hele opdracht?

Ja, de boekingskosten zijn onderdeel van de gehele opdracht. Dagen voor de fotoshoot ontvang je een tweede betalingslink voor de rest van het bedrag dat voor de fotoshoot moet worden voldaan.

Kan ik overstappen naar studio fotoshoot in plaats van eerder geboekte locatie shoot?

Ja. We hebben onze eigen fotostudio en daar kunnen we altijd een fotoshoot doen. Als je de vergoeding voor de shoot op locatie al hebt betaald, krijg je deze terug of kun je deze gebruiken voor extra foto’s van de shoot. Jij kiest.

Volg ons op socials: